Proalgor va ofera o gama larga de produse

pentru a satisface toate nevoile si asteptarile dumneavoastra

prin profesionalism si servicii de calitate

De ce sa alegi sa colaborezi cu noi?

 

Desfasurarea activitatii profesionale  în industria cartonului ne pune în mod constant în fața provocărilor greu de realizat, din care datorită experienței noastre, calității proceselor tehnologice, atentiei la detalii iesim întotdeauna invingatori.

In fabrica noastra clientul vine cu idea iar noi realizam produsul in functie de nevoile sale. Alegerea ambalajului corespunzator nu poate fi una intamplatoare deoarece caracteristicile tehnice a fiecarei cutii trebuie sa fie adecvate produsului care urmeaza sa fie ambalat.

Cartonul este folosit ca și ambalaj în majoritatea industriilor, putând fi prelucrat ca și cutii, separatoare sau colțare.

Alegerea cutiei se face in functie de greutatea si natura produsului ce urmeaza a fi ambalat alegand astfel intre cartonul ondulat in 3 sau 5 straturi.

Cartonul asigura o buna protectie a produselor prin capacitatea ridicată de preluare a solicitarilor mecanice de către straturile de carton ondulat și conferă protectie la variațiile de temperatură datorita aerului aflat între straturile de hârtie.

Proalgor produce și comercializează cutii de carton conform standardelor internaționale, la dimensiuni predefinite confrom standardelor FEFCO dar și cutii de carton cu dimensiuni după specificațiile clienților

Ai nevoie de un produs personalizat?

Proalgor va sta la dispozitie cu o gama variata de produse, inclusiv servici de proiectare si imprimare!